Drew McIntyre akcijska figura

Drew McIntyre akcijska figura

HRK 45.94

Pristupačnost

Dovedite kući radnju WWE -a! Ponovno stvorite svoje omiljene utakmice s ovom otprilike 6-inčnom akcijskom figurom u "Superstar ljestvici. Dostupnost). Akcija Slika sadrži artikulaciju, istinito FX poboljšani detalji lica za životnu autentičnost i zupčanik s prstenom. Neka započne WWE Mayhem! Boje i ukrasi mogu varirati. WWE Drew Mc Intyre Action Slika : Dobni raspon : 6 godina i više. Nabavite WWE akciju s ovom otprilike 6-inčnom figurom u "Superstar ljestvici". Ponovno stvorite omiljene utakmice, pozirajte u prijetećim stajalištima i uparite s drugom figurom kako biste ga borili!. Dodajte višestruke brojke (svaka se prodaje zasebno, u skladu s dostupnošću) kako biste stvorili totalni Mayhem. S artikulacijom, istinski FX poboljšani detalji lica za životnu autentičnost i zupčanik s prstenom, ova figura oživljava!. Skupite ih sve i pustite da WWE Mayhem započne!


Parametri proizvoda

Slična roba

Slika 12
  • Newbie

Slika 12

HRK 3.33

U visokim 12 centimetara, ove WWE figure su velike u razmjeru i ogromne stavove Spreman za ulazak u ringand dječje mašteEache Supersized Superstar dizajniran je tako da nalikuje njihovoj s

Akcijska figura hrvanja
  • Newbie

Akcijska figura hrvanja

HRK 3.00

Evo vam šanse da se pripremite poput vašeg omiljenog WWE superzvijezda! Ovo je prvi asortiman baštine iz Mattela! Evo vam šanse da se pripremite poput vašeg omiljenog WWE superzvijezda!