Naljepnica za ovratnik košulje koja upija znoj nevidljiva naljepnica

Naljepnica za ovratnik košulje koja upija znoj nevidljiva naljepnica

HRK 2.33

Pristupačnost

Opis. U vrućem ljetu ili nakon intenzivnog vježbanja postaje neugodno što ljudi oko vas vide kako vam se košulje smoče ili užasno mirišete kad se puno znojite. Ove naljepnice mogu učinkovito riješiti problem i lako vas održavati suhima i ugodnima. Značajke. - Boja : Slučajna boja. - Materijal : netkane tkanine. - Veličina : oko 800,00 inča,50 inča,20 cm / 314,40 inča,98 inča, 08 inča. - Izrađen od netkanog materijala, brzo upija znoj. - Pogodan za većinu tipova kože, Svestran za sve ljude. - Pazite da Ovratnik i obloga šešira budu bez znoja i mrlja. - Može se široko koristiti na košuljama, bluzama, majicama itd., Čak i kapama ili šeširima. - Ljepljiva, nevidljiva i jednokratna konstrukcija, lako se lijepi i ljušti, vrlo udobna i higijenska. Izrađen od netkanog materijala, brzo upija znoj. Pogodan za većinu tipova kože, Svestran za sve ljude. Pazite da Ovratnik i obloga šešira budu bez znoja i mrlja. Može se široko koristiti na košuljama, bluzama, majicama itd., Čak i kapama ili šeširima. Ljepljiv, nevidljiv i jednokratni dizajn, Lako se lijepi i ljušti, vrlo prikladan i higijenski.


Parametri proizvoda

Slična roba

7T - Caterpillar u ruci
  • Newbie

7T - Caterpillar u ruci

HRK 391.22

Novi zamjenski dio za pretplatu za Caterpillar (CAT) 7 T4145 7 T4145 Caterpillar (CAT) Potvrdite da je broj dijela ispravan za vaš određeni prodajni model i serijski broj prije narudžbe.

Mart Outdoor Metal klupa - bronca
  • Newbie

Mart Outdoor Metal klupa - bronca

HRK 3.33

Ova vrtna metalna klupa elegantna vintage dizajna ruža Lijevana aluminijska klupa otporna je na hrđu s vodootpornim završetkom Glatki i okrugli rubovi naslona za ruke su zamišljeno dizaj