Rolls kreativno božićno brtvljenje naljepnice okrugle etikete samoljepljive naljepnice za bombone na naljepnicama

Rolls kreativno božićno brtvljenje naljepnice okrugle etikete samoljepljive naljepnice za bombone na naljepnicama

HRK 33.98

Pristupačnost

Opis r. r. Ovi su predmeti dobro napravljeni naljepnice za nokte koje vam mogu pomoći u stvaranju jedinstvene i kreativne umjetnosti noktiju i omogućiti vam da dijelite zabavu s prijateljima i obitelji. Ovi živopisni obrasci donijet će vam mnogo iznenađenja. Božićni uzorak, prikladan za sve vrste božićnih zabava, karnevala, prazničnih događaja itd. R. r. Značajke r. r. - Boja : kao što je prikazano. R. - Materijal : papir. R. - Veličina : oko 10x5x0.1cm. R. - Izrađen od vrhunskog papira, ekološki prihvatljiv i siguran za upotrebu. R. - Lako se zalijepiti na prirodne ili umjetne nokte. R. - Različiti uzorci koji će zadovoljiti vaše potrebe i učiniti nokte fascinantnim i drugačijim. R. - Lako je stvoriti modernu i jedinstvenu umjetnost noktiju. R. - Prikladno za sve vrste božićnih zabava, karnevala, prazničnih događaja itd. R. - Lijepi pokloni za prijatelje i djecu. Napravljen od vrhunskog papira, ekološki prihvatljiv i siguran za upotrebu . lako se zalijepiti na prirodne ili umjetne nokte . razni uzorci kako biste zadovoljili svoje potrebe i učinili nokte fascinantnim i drugačijim . lako stvoriti moderan i jedinstveni nokat Umjetnost . Pogodno za sve vrste božićnih zabava, karnevala, blagdanskog događaja itd.


Parametri proizvoda

Slična roba

Naljepnice 5 5 97 3 lista-
  • Newbie

Naljepnice 5 5 97 3 lista-

HRK 29.94

Studio 'sAlpha naljepnice' s Savršen dodatak vašim spomenarima, razglednicama i projektima mješovitih medija! Ovaj paket sadrži tri lista od 7 do 5 inča s Ukupno 192 naljepnica Uvezeno.

Naljepnica morska sorta, 12 12
  • Newbie

Naljepnica morska sorta, 12 12

HRK 21.98

Savršen je dodatak vašim spomenarima, razglednicama i drugim projektima izrade papira! Naljepnica od 12 "12" : Savršeno za spomenare, kartice i druge projekte izrade papira Pakiranje sadr