- Muška majica kratkih rukava-rak gušterače

- Muška majica kratkih rukava-rak gušterače

HRK 2.67

Pristupačnost

Muška majica kratkih rukava - Majica kratkih rukava za borbu protiv raka gušterače. 5,3 oz / 2 jarda (SAD) 8,8 oz/1 Jard (Kalifornija), 100% pamuk za predobradu. Boje vrijeska, grafitni vrijesak, sigurne boje, Tvid, kupina, jorgovan, ponoć, neonske boje savršene su za plažu, planinarenje, kampiranje, ribolov, lov, putovanja, duga zračna putovanja, jogu, vježbanje, teretanu, fitness, pilates vježbe, aerobik itd. Ovaj odjevni predmet bit će najbolja ideja za poklon vama, obitelji ili prijatelju. Savršeno za Božić, Očev dan za tatu, Majčin dan za mamu, ideju za poklon za prijatelje, savršenu ideju za vašeg brata ili sestru. Poklon za povratak kući koji će im se svidjeti. To je dugotrajna odjeća koju možete nositi na zabavi ili samo u kinu. Dajte im ovo kao poklon, to je nešto što će nositi cijelu godinu.


Parametri proizvoda

Slična roba

Majice s grafičkim printom 2 pakiranja
  • Newbie

Majice s grafičkim printom 2 pakiranja

HRK 2.33

Prekrasan dodatak bilo kojoj kolekciji majica, ovaj set od dvije Muške majice s grafikom u donjem dijelu izrađen je od mekane tkanine sa stražnjom stranom bez oznake za dodatnu udobnost..

- Muška majica kratkih rukava-Maine
  • Newbie

- Muška majica kratkih rukava-Maine

HRK 3.33

Majica kratkih rukava za muškarce majica kratkih rukava za muškarce 5,3 oz / $ 22 (sad) 8,8 oz / $ 2 (Kalifornija), 100% prethodno obrađeni Pamuk Boje vrijeska, grafitni vrijesak, sig