Eddie's Coffee Bar Sign Dekor kuhinje 206180007341

Eddie's Coffee Bar Sign Dekor kuhinje 206180007341

HRK 20.00

Pristupačnost

Ekonomska ocjena - napravljena od .032 "aluminij (28% deblji od ostalih .025 " aluminijskih i limenih znakova), ovaj znak od 6 inča do 18 inča izrađen je u SAD -u s američkim materijalima i američkim zanatstvom. Sastoji se od slike koja je pečena u prevlacu visokog sjaja preko aluminija. Slika ima izgled ostarelog i iscrpljenog znaka s lažnim hrđama i ogrebotinama, ali nalaze se u visokoj sjaju. Ima glatke zaobljene uglove i uključuje ugradbene rupe. Poznaji znak izrađen je po narudžbi i pojedinačno ručno izrađen. Pronaći ćete reprodukcije, vintage originalne dizajne, čiste, nove znakove bez hrđe i ogrebotina i mnogih personaliziranih dizajna. Naši znakovi čine odlične poklone, a savršeni su i za vaš dom, ured, posao, garažu, špilju Man, She Shed, Dorm Room, igraonicu, kuhinju ili bilo koje mjesto na kojem biste željeli prikazati ovaj jedinstveni znak. Na raspolaganju nam je nekoliko tisuća različitih dizajna, a više se dana dodaje više. Personalizacija : Nudimo mnoge stilove personaliziranih znakova, mnogi koji se mogu prilagoditi imenima ili važnim datumima. Cijena ovog znaka uključuje besplatnu dostavu koja obično traje 3 do 5 dana u Sjedinjenim Državama.ekonomijska ocjena - napravljena od .032 "debela aluminij s visokim sjajem. Dobitni aluminij neće hrđati, s zaobljenim uglovima i Montaža holeza i otpremljena u SAD-u. Nemojte se zavaravati jeftinim krivotvorenim natpisima iz inozemstva. Ovo je američko napravljeno! Obično se isporučuje za 1 do 2 dana. Primite ga za 4-5 dana od MFR-a iz SAD-a. aluminij debljine inča (28% deblji od .025 inča aluminijskih ili limenih znakova) s visokim sjajem. premaz u prahu. Dostupan je i u debljim niskim sjajem. Potražite predmet br.106180007341 . izdržljivi aluminij neće hrđati, s zaobljenim uglovima i montažnim rupama . napravljeno i otpremljeno u SAD -u. Ne zavarajte se od strane Jeftini krivotvoreni znakovi iz inozemstva. Ovo je američko napravljeno!


Parametri proizvoda

Slična roba

Rob Delamater 'Jetsam' platno umjetnost
  • Newbie

Rob Delamater 'Jetsam' platno umjetnost

HRK 119.80

Izvođač : Rob Delamater Tema : Sažetak stila : Moderna i suvremeni tip : Galerija omotana Canvas Art Ova spremna za objesiti, umjetničko djelo omotane galerijom sadrži apstraktno istra�

Generička prazna umjetnost 20
  • Newbie

Generička prazna umjetnost 20

HRK 70.58

Naše ispruženo platno stvoreno je samo s najvišim standardima Ispisujemo visokokvalitetne masti i platno, a zatim ga ručno izrežete i ispružimo preko drvenog okvira debljine 1,5 inča.